Tiplijn: 06-19541384

Man ernstig gewond bij steekpartij in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een man is maandag 9 december 2019 ernstig gewond geraakt bij een steekpartij in Zwijndrecht. De man werd omstreeks 13.00 uur in zijn schouder gestoken op de Karel Doormanlaan, nabij de Stationsweg. Het slachtoffer liep daarna door richting de kapperszaak in het winkelgedeelte van de straat. Hier werd het alarmnummer gebeld. De man verloor intussen veel bloed. Omstanders schoten daarop te hulp om de bloeding te stoppen. Niet veel later werd de man behandeld door de ambulancedienst en een Mobiel Medisch Team uit Rotterdam. Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis. De politie is inmiddels een onderzoek gestart nabij de Stationsweg en bij de kapperszaak.

Foto: Gerard van Helden

Foto: Gerard van Helden

Foto: Gerard van Helden

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer