Tiplijn: 06-19541384

Brandweerman krijgt boete voor afsteken vuurwerk tijdens korpsavond

0

SLIEDRECHT – Een brandweerman van het Sliedrechtse brandweerkorps krijgt een boete voor het afsteken van vuurwerk. “Afgelopen vrijdag 6 december 2019 werd burgemeester Bram van Hemmen tijdens de jaarlijkse korpsavond van de brandweer geconfronteerd met het afsteken van vuurwerk zonder vergunning door één van de aanwezige brandweerlieden. De gemeente handhaaft op het afsteken van vuurwerk zonder vergunning of buiten de toegestane periode tussen 31 december 18.00 uur en 1 januari 02.00 uur. Dat geldt ook in deze situatie. Juist brandweermensen moeten hierin het goede voorbeeld geven door zich aan de regels te houden,” meldt de gemeente Sliedrecht op haar website. De burgemeester heeft bij een manager van de brandweer aangegeven dat deze brandweerman een boete tegemoet kan zien voor de overtreding.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer