Tiplijn: 06-19541384

Basisschool in Gorinchem ontruimd na onwelwording

0

GORINCHEM – Een dependance van een basisschool aan de Herman de Ruijterstraat in Gorinchem is vrijdag 6 december 2019 korte tijd ontruimd. Omstreeks 11.00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen. Een aantal kinderen had last van misselijkheid. Ook werd er een vreemde lucht geroken in het gebouw. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om metingen te verrichten. Ook werden twee ambulances opgeroepen om de kinderen te onderzoeken.

Ongeveer 60 leerlingen en personeelsleden werden uit voorzorg uit de school gehaald. Bij metingen heeft de brandweer geen verhoogde concentraties gas of koolmonoxide geconstateerd. Na ventilatie is het gebouw vrijgegeven en konden de leerlingen terug naar de klas. Niemand hoefde naar het ziekenhuis. Wat de oorzaak is geweest is niet bekend.

Foto’s: Herbert van Dalen

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer