Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor waterlekkages in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht

0

ZWIJNDRECHT/HENDRIK-IDO-AMBACHT – De Ambachtse brandweer is dinsdagavond en woensdagnacht uitgerukt voor meldingen van wateroverlast. Rond 20.30 uur werd de brandweer ingezet bij een waterlekkage in een flatgebouw aan de Cort van der Lindenstraat in Zwijndrecht. In het gebouw bleek er een flinke lekkage te zijn vanaf de vijfde verdieping naar het trappenhuis en de liftschacht.

Ook aan de Nibbelinkstraat in Hendrik-Ido-Ambacht was het niet veel later raak. Even voor 01.30 uur werd de brandweer hier ingezet nadat een CV-ketel een grote hoeveelheid water had gelekt. Bij beide meldingen is de lekkage gestopt en zijn waterstofzuigers ingezet om de grootste hoeveelheid water op te ruimen.

Foto’s: Gerard van Helden

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer