Tiplijn: 06-19541384

Aanvaring op Boven-Merwede bij Gorinchem

1

GORINCHEM – Op de Boven-Merwede bij Gorinchem heeft donderdag 5 december 2019 een aanvaring plaatsgevonden. Omstreeks 12.00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een botsing tussen twee schepen. Diverse brandweervoertuigen en de Koninklijke Nederlandse Reddingmaatschappij (KNRM) kwamen met spoed ter plaatse. Een van de schepen, een motortankschip, raakte beschadigd en legde aan bij de Buiten de Waterpoort in Gorinchem. Na controle door de brandweer bleek er geen gevaar aan boord van het schip. Het andere schip raakte niet beschadigd bij het ongeval. De politie en inspectie leefomgeving en transport doen onderzoek naar de toedracht van de aanvaring.

Foto’s: Tim Wever

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer