Tiplijn: 06-19541384

Gewonde en veel schade bij botsing in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Op de kruising van de Einsteinstraat met de Middellijn in Zwijndrecht is woensdagmiddag 27 november 2019 een ongeval gebeurd. Omstreeks 14.45 uur kwamen een automobilist en de bestuurder van een bestelbus met elkaar in botsing. De auto belandde hierbij bijna in een naastgelegen sloot.

De brandweer, politie en ambulancedienst kwamen na het ongeval met spoed ter plaatse op industrieterrein Bakestein. De bestuurder van de bestelbus raakte gewond en is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De automobilist is door de ambulancedienst nagekeken. Zijn letsel bleek mee te vallen. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde voertuigen afgevoerd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer