Tiplijn: 06-19541384

Vier verdachten aangehouden na overval op telefoonwinkel in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een KPN-winkel aan de Gasthuisstraat in Gorinchem is dinsdag 26 november 2019 overvallen. Omstreeks 17.10 uur kwamen de overvallers de winkel binnen. Bij de overval zou gebruikt zijn gemaakt van een vuurwapengelijkend voorwerp. De overvallers gingen er met onbekende buit vandoor. Er vielen geen gewonden.

Getuigen wisten het kenteken van de vluchtauto te noteren. Hierdoor kon de politie op de A15 bij Rhoon vier verdachten aanhouden. De aanhouding gebeurde volgens de politie middels een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV). Dat houdt in dat de verdachten uit de auto werden gepraat, terwijl er pistolen op hen gericht waren. De verdachten zitten vast en de politie doet verder onderzoek.

Foto’s: Tim Wever & Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer