Tiplijn: 06-19541384

Drie hoofdverdachten mishandeling Gorinchem aangehouden

0

GORINCHEM – In het onderzoek naar de mishandeling in Gorinchem heeft de politie vanochtend drie verdachten aangehouden. Het onderzoeksteam verdenkt een jongen van 14 en twee jongens van 15 uit Gorinchem van het daadwerkelijk plegen van de mishandeling. De verdachten zijn vanochtend op het politiebureau aangehouden. Ze zitten nu vast en worden gehoord.

De afgelopen week is er uitgebreid onderzoek gedaan naar de filmpjes met daarop de grove mishandeling. Daarbij is de politie geholpen door vele getuigen, onder andere vanuit scholen en jongerenwerk. De recherche heeft de beelden geanalyseerd en informatie bij elkaar gebracht. Dat heeft uiteindelijk geleid tot de aanhouding van de drie verdachten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer