Tiplijn: 06-19541384

Verdachte ‘steekpartij’ Hardinxveld onschuldig; slachtoffer stak zichzelf

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De 31-jarige man die zondag 24 november 2019 in Hardinxveld-Giessendam werd aangehouden op verdenking van het neersteken van een 51-jarige man is weer vrijgelaten. Hij blijkt onschuldig te zijn. Dat laat de politie weten. Zondagavond kwam bij de politie de melding binnen dat er een man was neergestoken op de Sluisweg in Hardinxveld – Giessendam. De man was bloedend op straat aangetroffen door een voorbijganger. Hulpdiensten werden gealarmeerd. De gewonde man werd overgebracht naar het ziekenhuis. Eén verdachte werd aangehouden.

Uit nader onderzoek van de recherche blijkt de gewonde man zichzelf te hebben verwond. “Er is geen sprake van een misdrijf. De verdachte wordt heengezonden,” aldus de politie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer