Tiplijn: 06-19541384

Gewonde en veel schade bij ongeval in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de kruising van de Haarweg met de Grote Haarsekade in Gorinchem heeft in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 november 2019 een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 00.40 uur werden de hulpdiensten opgeroepen. Bij het ongeval waren twee personenauto’s betrokken.

Een van de auto’s stak over vanaf de Vlietskade richting de Grote Haarsekade. Deze auto werd daarbij in de flank geraakt door een auto komend vanaf de Haarweg. De vanaf de Vlietskade komende auto schoot door een tuin heen en kwam tegen de gevel van een woning tot stilstand.

Een vrouw raakte gewond en is door ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. De schade aan beide auto’s is groot. Ook de woning liep schade op. Een bergingsbedrijf kwam de auto’s ophalen. De politie onderzoekt hoe het ongeval kon gebeuren.

Foto’s: Max Liet

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer