Tiplijn: 06-19541384

Schade na brand op zolderkamer in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op 20 november 2019 is er op de Fint in Hardinxveld-Giessendam brand ontstaan in een woonhuis. Aan het einde van de middag rond 17.00 uur werd de brandweer met spoed opgeroepen. Ook een autoladder van de Gorcumse brandweer kwam ter plaatse, maar hoefde niet ingezet te worden.

De brand woedde op de zolder in een slaapkamer in de woning. Naar alle waarschijnlijkheid heeft er een matras in brand gestaan. Tijdens de brand was één persoon in het huis aanwezig. Omwonenden hebben de bewoners van het huis opgevangen. De brandweer heeft na het blussen het huis volledig geventileerd. Ook de politie kwam ter plaatse en zorgde voor een veilige werkplek voor de brandweer. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Foto’s: Herbert van Dalen

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer