Tiplijn: 06-19541384

Brandweer assisteert ambulancedienst in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Brandweer Papendrecht heeft zaterdagmiddag 16 november 2019 ambulancepersoneel geassisteerd bij een woning aan de Zoutstoep in Sliedrecht. De patiënt moest ’s middags rond 14.30 uur na een succesvolle reanimatie, waarvoor twee ambulances, politie en burgerhulpverleners werden ingezet, naar het ziekenhuis worden gebracht. Om de Sliedrechtse uit haar woning te krijgen werd hulp van een hoogwerker van de Papendrechtse brandweer gevraagd.

Nadat de aanwezige politie enkele bestuurders verzocht had de auto te verplaatsen, kon de hoogwerker bij het appartementencomplex ingezet worden. De oudere vrouw is per hoogwerker naar beneden gebracht en vervolgens door het ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer