Tiplijn: 06-19541384

Gewonde bij botsing tussen vrachtwagens op A15 bij Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de A15 bij Gorinchem heeft donderdag 7 november 2019 een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 11.10 uur botste op de rijbaan richting Rotterdam een vrachtwagen achterop een andere vrachtwagen. Direct werden diverse hulpdiensten waaronder de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen.

In verband met de landing van de helikopter was de snelweg in de richting van Rotterdam enige tijd volledig afgesloten. De bestuurder van de achterste vrachtwagen raakte bekneld. Hij is door de hulpdiensten uit de vrachtwagen bevrijdt. De man is na behandeling per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de voorste vrachtwagen bleef ongedeerd. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer