Tiplijn: 06-19541384

(UPDATE) Overvallen maaltijdbezorger bedreigd met mes, geslagen en geschopt.

0

GORINCHEM – De maaltijdbezorger die vrijdag 1 november 2019 werd overvallen op de Weverstraat in Gorinchem is daarbij geslagen, geschopt en bedreigd met een mes. Dat meldt de politie vandaag op haar website.

Omstreeks 22.30 uur ’s avonds stond de bezorger voor een portiek aan de Weverstraat. Hij werd vastgepakt door een man. Een tweede man stompte de bezorger vervolgens meerdere keren in zijn buik. De bezorger werd op de grond geschopt en zijn keel werd dichtgeknepen. Beide daders hebben de bezorger meerdere keren in zijn buik gestompt. Toen de bezorger om hulp riep kreeg hij nog meer stompen. Ook werd hij bedreigd met een mes.

De daders voelden in de jas van de bezorger op zoek naar zijn portemonnee. Een getuige kwam de bezorger te hulp door te roepen dat zij de politie ging bellen. Hierdoor gingen de beide daders ervandoor. De bezorger bleef achter met snijwonden aan zijn hand die hij bij de worsteling had opgelopen.

De politie is op zoek naar getuigen van de overval. Heeft u informatie over de overval, bel dan alstublieft met het Regionaal Overvallen Team op 0900-8844 of laat uw tip achter op www.politie.nl. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000 of laat uw informatie achter op  www.meldmisdaadanoniem.nl

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer