Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten twee uur lang in touw voor gaslucht in Zwijndrechtse flat

2

ZWIJNDRECHT – De politie, brandweer en ambulancedienst zijn in de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 november 2019 met spoed uitgerukt voor een melding van een gaslucht bij een woning in de Kapitein Stamperiusflat in Zwijndrecht. Even na middernacht werd de gaslucht waargenomen. Onduidelijk was of iemand aanwezig was in de betreffende woning. In verband met explosiegevaar werd een deel van de omgeving afgezet met lint.

“Omdat niemand open deed, heeft de brandweer de deur geopend. Er bleek niemand thuis te zijn. Wel werd er een verhoogde concentratie gas gemeten en was de gaslucht goed te ruiken,” meldt een voorlichter van de brandweer.

De betreffende woning en de woning van de buren zijn tijdelijk van het gas afgesloten. Het pand  is daarna geventileerd.

In opdracht van de woningbouwvereniging wordt dinsdag het lek opgezocht en gedicht.

Foto’s: Glenn Nannings.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Jammer dat de beschrijving niet klopt.. want de bewoner was er weldegelijk! En heeft express zn gas kraan open laten staan.. ik was er bij. Ik belde..

  2. Jordy, je bent een held!

    Soms zijn we met zijn allen net even iets te politiek correct. Waarschijnlijk klopt het wel dat de bewoner zijn deur niet opendeed. Dat doet de brandweer dan even voor je……….

Reageer