Tiplijn: 06-19541384

2 personen raken gewond bij verkeersruzie in Dordrecht; automobilist aangehouden

0

DORDRECHT – Een uit de hand gelopen verkeersruzie resulteerde maandagavond 4 november 2019 in een aanhouding van een Dordtenaar (47). Twee slachtoffers raakten daarbij gewond. De politie is op zoek naar getuigen die meer info over en/of beelden hebben van het incident.

Twee voetgangers kregen maandagavond omstreeks 22.00 uur de schrik van hun leven toen ze op een voetgangersoversteekplaats aan de Brouwersdijk in Dordrecht  bijna van hun sokken werden gereden door een bestuurder van een grijze auto. Er volgde een woordenwisseling tussen de verkeersdeelnemers, maar dit liep al snel uit op een vechtpartij.

De bestuurder van de auto is vervolgens weer terug in het voertuig gestapt en toen hij wegreed, raakte hij een van de slachtoffers. Die liep daarbij een hersenschudding op. Omdat de ander bij de vechtpartij mogelijk ook klappen had gevangen, zijn beiden voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de auto is in zijn woning aangehouden. Het gaat om een 47-jarige Dordtenaar. De politie heeft echter het vermoeden dat er meer mensen betrokken zijn geweest bij de verkeersruzie. De politie is daarom op zoek naar meer info en/of beelden over het incident. Heb je info over de personen die betrokken zijn bij de ruzie of dit conflict zelf gefilmd? Of heb je andere informatie die relevant kan zijn voor het onderzoek? Bel 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-7000.

Foto’s: Glenn Nannings.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer