Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor meldingen van gebouwbrand in Gorinchem

0

GORINCHEM – De Gorinchemse brandweer is zondagochtend 3 november 2019 twee maal uitgerukt voor een melding van een gebouwbrand. Omstreeks 06.05 uur werd melding van een brand gemaakt bij een restaurant aan de Franklinweg. De melder zou vanaf de Zuiderlingedijk brand hebben waargenomen. Na onderzoek door de brandweer bleek het te gaan om loos alarm.

Omstreeks 09.20 uur werd opnieuw melding gemaakt van een gebouwbrand. Ditmaal in de Piazzaflat aan de Wijnkoperstraat. In de flat ging het brandalarm af en zou rook gezien zijn. Een tankautospuit en ladderwagen kwamen met spoed ter plaatse. Na een controle bleek het te gaan om bakken en braden in een woning op de 1e verdieping. De brandweer kon al snel terugkeren naar de kazerne.

Foto’s: Tim Wever & Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer