Tiplijn: 06-19541384

Plofkraak gepleegd in Dordrecht; vijf mannen aangehouden (update)

1

DORDRECHT – In de nacht van woensdag 30 op donderdag 31 oktober 2019 is er een plofkraak gepleegd in Dordrecht. Rond 3.15 uur werd de stad opgeschrikt door een harde knal. Niet veel later bleken criminelen een plofkraak te hebben gepleegd op een geldautomaat in winkelcentrum Bieshof aan het Van Eesterenplein.

De politie ging met man en macht op zoek naar de daders. Na korte tijd werden na een achtervolging op de N3 vijf verdachten aangehouden. Het gaat om vijf mannen uit Amsterdam van 18, 19, 21 en 26 jaar oud.

Bij het onderzoek na de plofkraak werd ook een helikopter ingezet. Of en hoeveel geld er is buit gemaakt, is nog onduidelijk. Heeft u informatie wat voor de politie van waarde kan zijn in het verdere onderzoek, bel dan met de politie via het nummer 0900-8844.

De politie onderzoekt of er verband is met drie eerdere plofkraken in de regio de afgelopen weken, ook telkens in de nacht van woensdag op donderdag.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer