Tiplijn: 06-19541384

Man aangehouden voor mishandeling in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie heeft in de nacht van zondag 27 op maandag 28 oktober een man aangehouden in Zwijndrecht. Eerder op de avond zouden er meerdere vrouwen zijn mishandeld. De man kwam bij de politie naar voren als verdachte van de mishandeling. Daarnaast werd duidelijk dat de verdachte zich in een woning aan de Ruys de Beerenbrouckstraat zou bevinden. Verschillende politie-eenheden, waaronder twee hondengeleiders, kwamen ter plekke om de man aan te houden. De verdachte kwam uiteindelijk zelf uit de woning en kon zonder verzet worden aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar de mishandeling en de betrokkenheid van de verdachte.

Foto’s: Gerard van Helden

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer