Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter ingezet voor medisch incident in binnenstad Gorinchem

0

GORINCHEM – Een traumahelikopter landde zondagmiddag 27 oktober 2019 in Gorinchem voor een medisch incident. Omstreeks 14.00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen om naar een woning in de Westwagenstraat te gaan. Naast twee ambulances en diverse politieauto’s kwam ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam per helikopter ter plaatse. Ook de brandweer werd opgeroepen om het slachtoffer met een ladderwagen naar beneden te brengen.

De traumahelikopter landde op de stadswal nabij de Kanselpoortweg. Vanaf daar gingen de arts en verpleegkundige van het Mobiel Medisch Team met een geleende fiets naar het incident. Het slachtoffer is na behandeling met spoed naar het Beatrixziekenhuis in Gorinchem gebracht. Wat er precies is gebeurd is niet bekend.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer