Tiplijn: 06-19541384

Brand in keuken van Café Buddingh in Dordrecht

2

DORDRECHT – In de keuken van Café Buddingh, gelegen aan de Stationsweg in Dordrecht, is zondagmiddag 20 oktober brand ontstaan. Omstreeks 15.50 uur sloeg de vlam in de pan. De brandweer werd met spoed opgeroepen.

Ter plaatse bleek dat het vuur al uit was. De verdieping boven het café stond vol met rook. De brandweer heeft deze ruimte geventileerd. Eén persoon is door de ambulancedienst gecontroleerd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Liever anoniem on

    Dit bericht is niet volledig en op sommige gedeeltes niet correct. Ik woon zelf in het tomadohuis en tot bovenin (7de verdieping) stonden de gangen blauw van de rook. Dit waarschijnlijk door verkeerde isolatie waar verhuurder niks van wilt weten en zowel ons als bewoners als het restaurant ons continue met een kluitje het riet in stuurt. Mochten er nog mensen twijfelen aan dit verhaal kom gezellig langs bij ons; de lucht in de hal als in de gangen boven is niet te harden.

Reageer