Tiplijn: 06-19541384

Auto op de kop in de sloot bij ongeval op N214

2

HOOGBLOKLAND – Op de N214 bij Hoogblokland heeft zaterdag 19 oktober 2019 een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist komend vanaf de afrit van de A27 kwam in botsing met een automobilist die op de N214 richting de Zijlkade reed. Een van de voertuigen raakte van de weg en belande op de kop in de naastgelegen sloot.

Politie, brandweer en een ambulance werden met spoed opgeroepen. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat er niemand meer in de te water geraakte auto aanwezig was. Een opgeroepen duikteam hoefde niet ter plaatse te komen. Ambulancepersoneel controleerde één persoon. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde voertuigen opgehaald.

Foto’s: Max Liet

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Niet elk grijs auto’tje hoef bij de schietpartij betrokken te wezen
    Als het zo was dan stond er wel bij dat er een aanhouding was vericht

Reageer