Tiplijn: 06-19541384

Twee personen naar het ziekenhuis na ongeval met speedboot op Boven-Merwede

0

GORINCHEM – Bij een ongeval met een snelle speedboot op de Boven-Merwede in de buurt van Gorinchem zijn zaterdag 19 oktober 2019 twee personen gewond geraakt. Omstreeks 17.20 uur voer de boot tegen een flinke golf aan waardoor één persoon overboord viel. Een andere kwam in de boot ten val en raakte gewond. De te water geraakte man kon snel terug aan boord geholpen worden.

Hierna legde het bootje aan bij de Buiten de Waterpoort in Gorinchem en werden de hulpdiensten ingeschakeld. Twee ambulances en de politie kwamen met spoed ter plaatse. Beide personen zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De rest van de opvarenden bleef ongedeerd.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer