Tiplijn: 06-19541384

Plafond van parkeergarage in Gorinchem ingestort

0

GORINCHEM – In de parkeergarage van een wooncomplex aan de Wolpherenwal in Gorinchem is vrijdagmiddag 18 oktober 2019 een deel van het plafond ingestort. Omstreeks 12.30 uur werd de brandweer opgeroepen. Een bewoner die zich in de garage bevond kon zichzelf op tijd in veiligheid brengen. Er vielen geen gewonden. Wel raakte verschillende voertuigen in de garage beschadigd.

De brandweer heeft samen met bouw en woningtoezicht het pand gecontroleerd. Nadat bleek dat de situatie nu stabiel was kon de brandweer retour. De woningen boven de garage hoefden niet ontruimd te worden. Een aannemer zal het incident verder moeten oplossen. Vermoedelijk is een constructiefout de oorzaak van de instorting.

Foto’s: Max Liet

 

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer