Tiplijn: 06-19541384

Brandmelding in school aan de Roerdompstraat in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De brandweer is woensdagmiddag 16 oktober 2019 uitgerukt voor een brandmelding in Zwijndrecht. Even voor 15.30 uur werd het alarmnummer gebeld met de melding dat er brand zou zijn in een schoolgebouw aan de Roerdompstraat. De brandweer kwam daarop met spoed ter plaatse. Al snel bleek dat het brandje al uit was. Een vergeten pannetje op het vuur bleek de boosdoener te zijn.

Als gevolg van de brand stond er rook in een deel van het gebouw. De brandweer heeft het pand daarom geventileerd. In een deel van het pand zit een kinderdagverblijf. Tijdens de afhandeling van de brandmelding werd dit kinderdagverblijf ontruimd. Alle kinderen en begeleiders konden na metingen van de brandweer al snel weer terug het pand in.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer