Tiplijn: 06-19541384

Schipper valt van gangboord in Dordrecht; traumahelikopter landt langs Kerkeplaat

0

DORDRECHT – Op dinsdagmiddag 15 oktober 2019 heeft er op de Kerkeplaat in Dordrecht een bedrijfsongeval plaatsgevonden. Een schipper viel daar rond 14.00 uur van een gangboord en kwam op zijn rug terecht. Na het ongeval verleenden medewerkers van het betreffende bedrijf eerste hulp totdat de gealarmeerde hulpdiensten arriveerden.

Naast een ambulance kwam een Mobiel Medisch Team met een traumahelikopter ter plaatse. Ook de brandweer werd ter plaatse gevraagd met een hoogwerker en een bootje. De schipper is na behandeling met het bootje van de brandweer richting de ambulance gebracht, waarna de persoon naar het ziekenhuis is vervoerd. Wat de toestand van het slachtoffer is, is onbekend.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer