Tiplijn: 06-19541384

Nepagenten beroven viertal in Langerak

1

LANGERAK – Op de Melkweg in Langerak werden dinsdag 15 oktober 2019 even voor 12.00 uur vier mensen in een auto staande gehouden door de politie. Tenminste, dat dachten ze. Twee nepagenten vroegen om hun geld, namen het ‘in beslag’ en gingen er met een groot bedrag vandoor. De slachtoffers voelden nattigheid en belden de echte politie.

De bestuurder en drie passagiers verklaarden dat ze over de Melkweg richting Groot-Ammers reden om een auto te kopen. Twee mannen in een antracietkleurige Seat Leon Station, FR-model kwamen naast hen rijden, toonden door het raam een ‘politielegitimatiebewijs’, en gebaarden hen te stoppen. De bestuurder gehoorzaamde.

De nepagenten wilden weten of ze geld bij zich hadden. Toen ze dat bevestigden, moesten ze het inleveren. Daarna stapten de verdachten weer in de auto en gingen er vandoor. Even later, toen de situatie wat was bezonken en ze doorhadden dat het niet klopte, waarschuwden de slachtoffers de politie. Die is gelijk een onderzoek gestart. Tips zijn welkom via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Gekke Gerrit on

    Raar verhaal !!!I
    ik geef nog geen dubbeltje af aan een vreemde !
    Zeker niet als ik met 4 man in de auto zou zitten.
    Ben benieuwd ???

Reageer