Tiplijn: 06-19541384

Onwel geworden automobilist gereanimeerd na ongeval in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de Willem de Vries Robbeweg in Gorinchem heeft maandagmiddag 14 oktober 2019 een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 16.00 uur werd een automobilist tijdens het rijden onwel. Ter hoogte van de Bogerd ramde hij twee geparkeerde auto’s en kwam in het gras tot stilstand.

Diverse hulpdiensten, waaronder een Mobiel Medisch Team (MMT) en de brandweer werden met spoed opgeroepen. De automobilist is na het ongeval gereanimeerd. Hij is even later met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Toen de ambulance naar het ziekenhuis vertrok had de man weer eigen hartslag. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde voertuigen opgehaald.  Hoe het nu met de automobilist gaat is niet bekend.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer