Tiplijn: 06-19541384

Auto beschoten in Dordrecht; politie zoekt verdachten

0

DORDRECHT – In Dordrecht is maandagavond 14 oktober 2019 een auto beschoten. Dit gebeurde in de omgeving van de Singel. Vanuit een ander voertuig werden omstreeks 22.30 uur rijdende weg verschillende kogels afgevoerd. Bij de schietpartij raakte niemand gewond, ondanks dat de auto, met daarin meerder personen, verschillende keren werd geraakt.

De slachtoffers reden na te zijn beschoten door naar het station van Dordrecht waar ze de gewaarschuwde politie opwachtten. Zij vertelden dat ze vanuit een witte auto onder vuur waren genomen. In de auto werden daadwerkelijk sporen gevonden dat ze geraakt waren. Het voertuig is meegenomen voor uitgebreid onderzoek. Ook de plek waar het gebeurde is zorgvuldig onderzocht door forensische experts en een speurhond.

Het rechercheonderzoek is nu in volle gang. Er wordt onder andere gesproken met getuigen, camerabeelden worden opgevraagd en bekeken en sporen verder uitgelopen.

Foto’s: Gerard van Helden en Glenn Nannings

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer