Tiplijn: 06-19541384

Onderzoek naar piepende rookmelder in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Bewoners van een woning aan de Rembrandtstraat in Zwijndrecht werden zondagmiddag 13 oktober 2019 opgeschrikt door het geluid van een piepende rookmelder in de woning van hun buren. Omdat de buren zelf niet thuis waren werd besloten om voor de zekerheid de brandweer in te schakelen.

De brandweer stelde een uitgebreid onderzoek in, maar daaruit werd geen brand ontdekt. De brandweer zag dan ook geen noodzaak om zich toegang te verschaffen tot de woning, waarop de brandweerlieden konden terugkeren naar de kazerne.

Kort voor de melding in de Rembrandtstraat was de brandweer ook al uitgerukt naar de Celebeslaan in Zwijndrecht vanwege een piepende koolmonoxide-melder. Ook op dit adres bleek geen inzet noodzakelijk.

Foto’s: Gerard van Helden

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer