Tiplijn: 06-19541384

Uitslaande schuurbrand bij Merwebolder in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een schuur op het terrein van zorginstelling De Merwebolder aan de Wieldraaier in Sliedrecht heeft zaterdag 12 oktober 2019 in brand gestaan. De brand ontstond rond 20.00 uur en was al snel uitslaand. De brandweer schaalde na twee minuten op naar middelbrand. Volgens een woordvoerder van de brandweer gaat het om een behoorlijke brand. “De schuur is verloren. De brandweer heeft overslag naar naastgelegen gebouw(en) voorkomen. De  brand is inmiddels onder controle. Er is niemand gewond geraakt,” aldus Brandweer Zuid-Holland Zuid. Hoe de brand is ontstaan, wordt nog onderzocht. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s: Ruben van der Sterren.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer