Tiplijn: 06-19541384

Politie onderzoekt mislukte overval op Poolse Supermarkt in Dordrecht

0

DORDRECHT –  Een Poolse supermarkt aan het Van Oldenbarneveldplein in Dordrecht is vrijdag 4 oktober 2019 overvallen door een man. Hij ging er echter zonder buit vandoor.

Een medewerkster zat omstreeks 11.30 uur achter de kassa toen de overvaller binnenkwam. Hij wekte eerst nog de indruk ‘gewoon’ om een boodschap te komen, maar zijn echte bedoelingen werden al snel duidelijk. Hij liep naar de caissière en bedreigde haar met een vuurwapen. Omdat die niet inging op de eis van de overvaller ging de man er als een haas vandoor.  Hij rende rechtsaf de Groen van Prinstererweg op.

De politie stelt een onderzoek in naar deze overval en komt graag in contact met getuigen. Heeft u de overval gezien? Heeft u andere informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Bel dan 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, op telefoonnummer 0800-7000

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer