Tiplijn: 06-19541384

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding in Langerak

2

LANGERAK – Bij een incident in de relationele sfeer in een woning in Langerak heeft de politie donderdagmiddag 26 september 2019 een 43-jarige man uit Papendrecht aangehouden.

Agenten waren ter plaatse bij de woning in verband met melding van een ruzie. Terwijl agenten in de woning aanwezig waren kwam de 43-jarige man de woning weer binnen en begon direct een gevecht met de agenten. De collega’s voelden zich in het nauw gedreven en waren genoodzaakt een waarschuwingsschot te lossen.

Dit had het gewenste effect waarop de man is aangehouden. Niemand raakte gewond.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

 1. Remon van Peperstraate on

  Hier de 43 jarige man uit Papendrecht..

  Zal dit ff uitleggen waardoor dit gebeurd is mijn vrouw had een 13 jarige zoon die al 4 jaar niet naar school ging… mijn vrouw en ik waren radeloos zag mijn vrouw afdwalen en ze wou een einde aan haar leven maken heeft ze meerdere malen gezegd … dat 8 maanden aangehoord te heben heeft mijn vrouw en ik alle jeugd instanties ingeschakeld… daar waren de agenten niet van op de hoogte… en ik heb de politie niet aangevallen. Ben niet staande gehouden wou mijn huis binnen en de agent greep me naar de keel… waardoor ik door het lint ging en hem als een lappe pop tegen de muur aan gooide.. de 4 laffe agenten spoten 4 busjes pepperspray in mijn ogen. En schopte mij opde grond.. toen was ik niet meer te houden was in paniek… en zag zeer weinig en ben in gaan slaan op voor mij idee gloeilampen dat waren de agenten hun hoofden ze konden het met 5 man niet winnen hebben ze geschoten in de muur.. ik schrok ben netjes gaan leggen op de grond had me over gegeven… hebben ze mij een kwartier na getrapt en geschopt en uit gescholden….voelde er gelukkig niets van door de adrenaline…. maar goed… ik zei tegen de agenten als jullie weten wat onze situatie was had dit niet gebeurd geweest… dit zit niet in mijn aard… samenloop van omstandig heden… wou dit ff uit de wereld hebben geholpen…. als jullie het echte verhaal willen weten sta ik daar voor open…

  • Thomas Kramer on

   Damn Remon, wat een bizar verhaal man!
   Jammer dat we 9 van de 10 keer maar slechts één kant van een verhaal horen, vaak is dat de kant van het verhaal die de media ons wil doen geloven..

   Respect dat je jouw waarheid omtrent dit hele verhaal gedeeld hebt, mensen oordelen altijd veel te snel, zonder vaak ook maar iets van de daadwerkelijke situatie af te weten…
   Veel sterkte ermee in ieder geval, ik hoop uit de grond van m’n hart dat alles goed komt of gaat komen voor jullie!

   Thomas

Reageer