Tiplijn: 06-19541384

14-jarige flatbewoner blust brand en voorkomt erger in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een tiener heeft zaterdagavond 21 september 2019 vermoedelijk erger kunnen voorkomen door een beginnende brand te blussen in Zwijndrecht. Even na 21.00 uur ontstond er brand in de centrale hal op de twaalfde verdieping van een flat aan het P.J. Oudplein. Een 14-jarige jongen ging tegelijkertijd met de lift omhoog richting zijn woning op de twaalfde verdieping. In de lift rook hij een brandlucht. Toen hij op de twaalfde verdieping uit de lift stapte bleek de centrale hal vol rook te staan en ontdekte hij de brand. De tiener wist de brand met flesjes water te blussen en waarschuwde tevens de brandweer. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd en het trappenhuis en de centrale hal geventileerd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer