Tiplijn: 06-19541384

Zeecontainer in vlammen op in Papendrecht; man raakt gewond

0

PAPENDRECHT – Een man is zaterdagmiddag 21 september 2019 gewond geraakt bij een brand in een zeecontainer aan de Matenasche Scheidkade in Papendrecht. Even voor 14.30 uur was hij in de zeecontainer bezig met een motorblok. Hierbij ging iets mis, waardoor de spullen in de container vlam vatten. Terwijl de man probeerde het vuur te doven raakte hij gewond aan zijn hand. Binnen korte tijd stond de hele container in brand. Rookwolken waren in de wijde omgeving zichtbaar. Ook een tractor en vrachtwagen die naast de container stond geparkeerd werd door het vuur aangestraald.

Terwijl de Papendrechtse brandweer met spoed onderweg was, werden een shovel en boot aan de kant gereden. De spuitgasten wisten de brand snel onder controle te krijgen. In de zeecontainer lagen allerlei spullen opgeslagen, zoals een waterscooter, gasflessen en autobanden. De container met inhoud is door de brand volledig verwoest. De gewond geraakte man is ter plaatse door ambulancepersoneel aan zijn brandwonden behandeld.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer