Tiplijn: 06-19541384

Achtervolging gestolen scooter in Gorinchem

2

GORINCHEM – De politie heeft vrijdagavond 20 september 2019 in Gorinchem korte tijd een scooter achtervolgd. Agenten zagen twee mannen zonder helm op een scooter rijden. Het duo stopte niet toen er een stopteken werd gegeven, waarop een korte achtervolging ontstond.

Ter hoogte van de rotonde Eike’s Hof, pal voor de deur van het Gorinchemse politiebureau, lukte het de politie de scooter klem te rijden. De bestuurder ging er vervolgens te voet vandoor. De bijrijder van de scooter kon wel direct worden staande gehouden.

Ondanks een zoektocht te voet is de bestuurder niet meer aangetroffen. De bijrijder wist toevallig niet bij wie hij achterop de scooter had gezeten. Hij is met een proces-verbaal heengezonden. Het kenteken van de bromfiets bleek gestolen en vermoedelijk is de bromfiets zelf ook gestolen. De recherche gaat de zaak verder onderzoeken.

Foto: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. “De bijrijder wist toevallig niet bij wie hij achterop de scooter had gezeten.”
    Wat mij betreft zouden ze in zo’n geval iemand even in de cel mogen zetten. Net zolang totdat je het wel weer weet. Je zit achterop bij iemand op de scooter, maar zou niet weten wie het is. Heel geloofwaardig (niet dus).

Reageer