Tiplijn: 06-19541384

Kop-staart botsting op rotonde in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Twee voertuigen zijn vrijdagmorgen 20 september 2019 op elkaar gebotst in Zwijndrecht. Dat gebeurde net na 10.30 uur op een rotonde aan de Koninginneweg.

Direct na de aanrijding hebben de betrokkenen de voertuigen verplaatst zodat de rotonde weer vrij zou zijn. Omdat één van de betrokkenen 5 maanden zwanger bleek te zijn, werd toch melding gemaakt bij de hulpdiensten, waarna een ambulance en de politie met spoed ter plaatse kwamen.

Ambulancepersoneel heeft beide betrokkenen uitvoerig onderzocht, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De politie heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren. Hoe de aanrijding precies kon gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Gerard van Helden

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer