Tiplijn: 06-19541384

Woninginbrekers aangehouden in Gorinchem

0

GORINCHEM – De politie heeft op dinsdag 17 september 2019 twee verdachten van een woninginbraak aangehouden in Gorinchem.

Een bewoonster van het Infanteriepad in Gorinchem was in haar woning toen zij hoorde dat er bij de deur van het portiek werd aangebeld. De vrouw verwachtte geen visite en zag een onbekende man voor de deur staan. Ze besloot de deur niet op en te maken maar direct 112 te bellen, omdat zij de man niet vertrouwde.

Terwijl de bewoonster 112 belde zag ze dat de man met een zogenaamde ”flipper” tussen de deur en het kozijn bezig was, in een poging de deur te openen. De man kreeg de deur wel open, maar ondertussen was de politie al gearriveerd. Er bleek nog een tweede man aanwezig te zijn, en beide mannen werden door de politie aangehouden terzake (poging tot) woningbraak. De verdachten, een man van 28 jaar uit Utrecht en een man van 33 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats, zullen door de recherche worden verhoord. De Officier van Justitie zal beslissen over het lot en verdere vervolging van de verdachten.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer