Tiplijn: 06-19541384

Grote brand in schuur met hooi in Streefkerk

0

STREEFKERK – Aan de Bergstoep in Streefkerk is op woensdagavond 18 september 2019 brand uitgebroken. Rond de klok van 21.00 uur werd de brandweer opgeroepen voor een uitslaande brand in een schuur met hooi. Al snel schaalde de brandweer op naar het sein ‘grote brand’. De brandweer is momenteel met meerdere blusvoertuigen ter plaatse. Bij de brand komt veel rook vrij die richting de polder trekt. De brandweer raadt mensen die last hebben van de rook aan om uit de rook te blijven en ventilatie uit te schakelen. De politie heeft de dijk afgesloten voor verkeer.

Update: De brandweer zet in op het voorkomen van een brandoverslag naar de omliggende panden. Om extra bluswater aan te voeren is een watertransporteenheid opgeroepen. Deze eenheid gaat het water uit de naastgelegen rivier de Lek oppompen.

Meer info volgt.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer