Tiplijn: 06-19541384

Bewoner belaagd en opgesloten in kelder bij overval in Zwijndrecht

3

ZWIJNDRECHT – In de nacht van donderdag 12 op vrijdag 13 september 2019 drongen drie mannen een woning binnen aan de Langeweg in Zwijndrecht. De bewoner werd opgesloten in de kelder en de gemaskerde mannen doorzochten het huis. De politie roept getuigen op zich te melden.

De bewoner was rond 2.20 uur boven in de woning en hoorde zijn hond blaffen. Vermoedelijk kwamen de mannen binnen via de achterdeur en liepen naar boven. De bewoner werd vervolgens belaagd door de indringers en opgesloten in de kelder. De mannen doorzochten het huis en zijn er weer vandoor gegaan. Het slachtoffer kon zichzelf daarop bevrijden en de politie alarmeren. Hij raakte niet gewond. De politie is een onderzoek gestart naar de daders, en roept getuigen op zich te melden.

Van de twee mannen die een bivakmuts droegen, was er eentje nogal klein en de ander gezet. De kleine man droeg ook een sjaal. De derde man droeg een pet en een masker voor zijn gezicht. Heeft u die nacht iets gezien of gehoord en nog niet met de politie gesproken? Of heeft u misschien camera’s hangen waar de verdachten op zouden kunnen staan? Laat het de politie dan weten. Bel met 0900-8844 of met 0800-7000 (anoniem).

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Marcel van Pelt on

    In welke buurt was de overval, misschien wel habdig om te weten als je naar mensen zoekt met camera’s en getuigen……

Reageer