Tiplijn: 06-19541384

Brandweer assisteert bij zoektocht naar gedumpte kittens in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De Zwijndrechtse brandweer heeft dinsdagmiddag 10 september 2019 medewerkers van de dierenambulance geassisteerd in Zwijndrecht. Eerder waren de medewerkers gebeld dat er kittens zouden zijn gedumpt in de bosjes aan het Brabant, nabij Winkelcentrum Walburg. De dierenambulance ging daarop op pad om de dieren te vangen. Ter plekke lukte het om één van de kittens te pakken.

De andere kittens renden weg het bouwterrein op waar vroeger de parkeergarage van Walburg was. De dieren gingen daarbij door een gat in het beton en kwamen in de kruipruimte terecht. De brandweer werd hierop ingeschakeld om in de ruimte te kijken. Voor zover bekend zijn de kittens niet meer aangetroffen. Bij de zoektocht schoot de knie van een jongeman, die de dierenambulance hielp om de dieren te vangen, uit de kom. De ambulancedienst kwam ter plaatse om hem te controleren. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer