Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter naar Sliedrecht voor medische noodsituatie

0

SLIEDRECHT – Een Mobiel Medisch Team is maandag 9 september 2019 naar Sliedrecht gevlogen. Omstreeks 16.30 uur werd de ambulancedienst opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning aan de IJsselstraat. Ter assistentie kwam ook het MMT ter plekke. De traumahelikopter landde op een grasveldje aan de Kilstraat, enkele straten van het incident vandaan. De patiënt is na behandeling door het medisch personeel naar het ziekenhuis gebracht. De toestand van het slachtoffer is onbekend.

BN’er Frans Bauer vloog voor opnames mee met het team van de traumahelikopter. Voor welk RTL-programma dit is, kon de presentator en zanger niet zeggen. Wel dat de opnames volgend jaar uitgezonden zullen worden.

Foto’s: Ruben van der Sterren

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer