Tiplijn: 06-19541384

Politie bevestigt familiedrama: kinderen (8 en 12) doodgeschoten door agent (35) in Dordrecht

7

DORDRECHT – De politie bevestigt zojuist dat de twee dood gevonden kinderen (8 en 12 jaar) zijn doodgeschoten door een 35-jarige agent. De man heeft ook zichzelf van het leven beroofd. Het lijkt te gaan om een familiedrama. De ernstig gewonde vrouw is 28 jaar en is er volgens de politie zeer ernstig aan toe.

De agent was werkzaam bij de politie-eenheid Rotterdam. De politie is ter plaatse nog bezig met uitgebreid onderzoek. Vanwege de betrokkenheid van een agent wordt het onderzoek uitgevoerd door de Rijksrecherche.

Lees ook de eerdere artikelen over dit familiedrama:
19:15 uur: Drie doden en zwaargewonde bij schietincident in woning in Dordrecht – https://www.zhzactueel.nl/2019/09/09/meerdere-gewonden-bij-schietincident-in-woning-in-dordrecht/
20:30 uur: Politieagent betrokken bij schietincident met drie doden Dordrecht – https://www.zhzactueel.nl/2019/09/09/politieagent-betrokken-bij-schietincident-met-drie-doden-dordrecht/

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

7 reacties

 1. Waarom moet erbij staan dat het om een politieagent gaat ?
  Hadden jullie dat ook gedaan als het een timmerman was ?

  • Dat lijkt me nogal logisch. De politie heeft een geweldsmonopolie, mag alleen daarom wapens dragen, en wordt daarmee geacht ons te beschermen tegen geweld. Geweld tegen politieagenten wordt daarom ook zwaarder bestraft dan geweld tegen een willekeurige voorbijganger. Als een politieagent gaat moorden met het hem toevertrouwde wapen is het dus erg relevant dat het om een politieagent gaat.

  • nou als je effe je hersens gebruikt weet je dat hij een geweer licentie hebt als politie (oh hersens hebben mensen zoals jij natuurlijk niet)

  • Je weet niet wat je zelf zou doen in exact dezelfde situatie. Wat ging er in zijn hoofd om? Misschien was dit voor hem de enige oplossing om zijn kinderen juist te beschermen. Niemand kan daarover oordelen, we zijn allemaal mensen. We proberen allemaal het juiste te doen.
   Het is vreselijk dat dit heeft moeten gebeuren. Veel sterkte en kracht voor iedereen.

Reageer