Tiplijn: 06-19541384

Veel schade na brand in Gorinchem

0

GORINCHEM – In een tuinhuisje achter een woning aan het Kroonwerk in Gorinchem is zaterdagmiddag 7 september 2019 brand uitgebroken. Omstreeks 14.00 uur zagen omstanders rook en belden de brandweer. Twee blusvoertuigen en een ladderwagen kwamen met spoed ter plaatse.

Ondanks snel optreden van de brandweer kon niet worden voorkomen dat het vuur oversloeg naar de woning. De bewoners waren op het moment van de brand niet thuis. De brandweer moest sloopwerkzaamheden verrichten om het vuur te blussen.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Een brandonderzoeker kwam ter plaatse om hier onderzoek naar te doen. Zowel de woning als het tuinhuisje liepen veel schade op. Stichting Salvage kwam ter plaatse om de bewoners bij te staan bij de afhandeling van de schade.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer