Tiplijn: 06-19541384

Auto en heftruck van de dijk in Gorinchem

1

GORINCHEM – Op de Spijksedijk in Gorinchem zijn zaterdagmiddag 7 september 2019 twee voertuigen van de dijk geraakt. Omstreeks 15.30 uur raakte een oudere man met zijn auto vast in de berm. Bij het uitstappen kwam de man ten val en raakte lichtgewond.

Een omstander probeerde vervolgens met een heftruck de auto van de man weer op de weg te krijgen. Hierbij ging het echter mis, zowel de heftruck als de auto gleden aan de andere kant van de dijk naar beneden. De bestuurder van de auto is door ambulancepersoneel ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de heftruck bleef ongedeerd. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de auto op te halen.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer