Tiplijn: 06-19541384

Vrouw uit Dordrecht aangehouden na valse 112-melding

0

DORDRECHT – De politie kreeg dinsdagavond 3 september 2019 via 112 een melding binnen dat er in een woning aan de Troelstraweg in Dordrecht een ernstig misdrijf zou plaatsvinden. Gezien de ernst van deze melding kwam de politie met meerdere auto’s, waaronder een hondenwagen, met spoed ter plaatse.

Toen de politie de woning binnen ging troffen zij, naast een geschrokken bewoner, niemand in de woning aan en bleek er géén sprake te zijn van enig misdrijf. Na enig onderzoek kwam de politie uit bij een 49-jarige vrouw uit Dordrecht, welke ontkende de melding te hebben gedaan.

Terwijl de politie in gesprek was met deze vrouw besloot de politie het telefoonnummer van de melder terug te bellen, waarop de mobiele telefoon van de vrouw overging. De vrouw is hierop aangehouden voor het opzettelijk misbruik maken van het alarmnummer 112. Ze is vervolgens meegenomen naar het bureau om daar een verklaring af te leggen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer