Tiplijn: 06-19541384

Uitslaande brand in twee schuren in Gorinchem; flinke schade

0

GORINCHEM – In de nacht van maandag 2 op dinsdag 3 september 2019 is in de Gorkumse wijk Stalkaarsen een flinke brand uitgebroken. Er woedde een uitslaande brand in twee schuren tussen de woningen aangrenzend aan de Stalkaarsen en de Schotdeuren. Ook twee andere schuren zijn door de brand aangetast.  De brandweer schaalde binnen enkele minuten op naar het sein ‘middelbrand’ en kwam met twee tankautospuiten en een ladderwagen ter plaatse. Ook de politie kwam ter plaatse. Twee woonblokken aangrenzend aan de brand werden door de brandweer tijdelijk ontruimd vanwege de rook. Na metingen mochten de bewoners terug de woningen in. Bij de brand vielen geen gewonden.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer