Tiplijn: 06-19541384

Politie treft overleden persoon aan langs Weeskinderendijk in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft zaterdag 31 augustus 2019 langs de Weeskinderendijk Beneden in Dordrecht een overleden persoon aangetroffen. Een passant meldde dat hij een opvallende geur waarnam. Niet veel later trof de politie het stoffelijk overschot aan achter bosschages langs het fietspad.

Wie de overleden persoon is, wordt op dit moment onderzocht. De politie houdt er bij dit onderzoek sterk rekening mee dat het gaat om de 52-jarige Dirk Dalebout uit Dordrecht, die sinds 1 augustus wordt vermist. Deze man vertrok in de nacht van 31 juli op 1 augustus zonder spullen en sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Dirk verloor kort voor zijn verdwijning zijn baan en zijn familie zei eerder al te denken dat dat hem te veel is geworden.

Onderzoek door de Forensische Opsporing moet uitsluitsel geven over de identiteit van de gevonden persoon. Het gebied rondom de vindplaats is afgezet en is voorlopig benoemd tot Plaats Delict.

Update: Het aangetroffen lichaam is inderdaad van Dirk Dalebout.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer