Tiplijn: 06-19541384

Brandweer redt koe uit sloot in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De brandweer heeft in het natuurgebied De Avelingen, ter hoogte van de Nieuwe Wolpherensedijk, zaterdagochtend 31 augustus 2019 een koe uit een sloot gehaald. Even voor 10.00 uur zagen passanten het dier in het water liggen. Omdat het beest niet op eigen kracht uit het water kon komen werd de brandweer gebeld.

Diverse voertuigen kwamen ter plaatse om het dier te helpen. Omstreeks 11.30 uur lukte het de brandweer om met behulp van slangen, touwen en een tractor om het dier op de kant te trekken. De koe is voor zover bekend niet gewond geraakt. Na het schoonspuiten van de uitrusting kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer