Tiplijn: 06-19541384

Asociaal rijgedrag in Zwijndrecht eindigt met achtervolging in België

0

ZWIJNDRECHT – De politie in Zwijndrecht kreeg op zaterdagavond 24 augustus 2019 diverse meldingen binnen van bestuurders die een BMW over de A16 zagen rijden die nogal asociaal rijgedrag vertoonde. Toen een andere bestuurder de BMW-rijder aansprak op zijn asociale gedrag, werd hij bedreigd met een vuurwapen.

De BMW ging er vervolgens met hoge snelheid vandoor in de richting van Breda. De alerte getuige wist het kenteken van de BMW door te geven, waarna de politie het voertuig kon traceren door middel van het ANPR-systeem. Het voertuig bleek richting België te rijden, waarna de Belgische politie de man in de gemeente Brasschaat aan kon houden door middel van een BTGV.

In de auto werd een nep vuurwapen, een wapenstok en verdovende middelen aangetroffen. Alles is in beslag genomen en de 25-jarige verdachte is aangehouden. De Belgische politie stelt een verder onderzoek in.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer